Salomon Spectur 2: Een veelzijdige, toegankelijke schoen, ideaal voor dagelijkse training

Lopen / Trail

Alex Mauger

De Salomon Spectur 2 is bedoeld om een breed scala aan lopers aan te spreken met een balans van comfort, stabiliteit en dynamiek. Hij wordt aangeboden als een toegankelijkere versie van de S/Lab Spectur en heeft een Energy Foam buitenzool en een Energy Blade plaat van glasvezel, die zorgen voor comfortabele demping en soepele overgangen. Hij mist echter het reactievermogen van de meer prestatiegerichte modellen.


Met een gewicht van 250 gram blijft de Spectur 2 licht en stabiel, mede dankzij de bredere zool in de hiel, waardoor het een ideale optie is voor hardlopers die op zoek zijn naar controle. Desondanks biedt hij niet de levendigheid die je verwacht bij hoge snelheden, waardoor hij meer geschikt is voor gematigde tempo's. Het comfort van het bovenwerk is geoptimaliseerd, maar de stijfheid van het bovenwerk kan het comfort over langere afstanden beperken.


De Salomon Spectur 2 is een veelzijdige en stabiele trainingsschoen, perfect voor recreatieve lopers die op zoek zijn naar goede dagelijkse ondersteuning. Hij mist echter de dynamiek die nodig is voor snelle prestaties, waardoor er voor wedstrijdlopers ruimte is voor meer responsieve modellen zoals de S/Lab Spectur.

www.salomon.com

Articles Liés

Gerelateerde artikels

Sports D’hiver

Rando / Escalade

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.