Een zomer vol onvergetelijke evenementen in Verbier

Nieuws

Alex Mauger

Deze zomer veranderen Verbier, Val de Bagnes en La Tzoumaz in een waar speelterrein met een rijk en gevarieerd programma. Van fijnproevers tot sportliefhebbers en cultuurliefhebbers, iedereen zal iets vinden om uitzonderlijke momenten te beleven.

De aftrap wordt gegeven op 15 en 16 juni met de Grand Marché des Terroirs Alpins in Bruson, een gastronomisch festival dat producenten uit de hele Alpenboog samenbrengt. Vervolgens vindt van 28 tot 30 juni het Solaris Playground plaats, een intiem muziekfestival in het Chalet d'Adrien, dat unieke optredens belooft in een idyllische omgeving.

Sportliefhebbers mogen de Trail Verbier St-Bernard by UTMB van 5 tot 7 juli niet missen, een ultra-trailwedstrijd door adembenemende Alpenlandschappen. Van 12 tot 14 juli presenteren de Rencontres Verbier Musique & Cinéma een innovatieve mix van filmmuziek en iconische filmbeelden, terwijl het prestigieuze Verbier Festival, van 18 juli tot 4 augustus, de grootste namen uit de klassieke muziek samenbrengt.

Op 4 augustus biedt het Familiefeest activiteiten voor jong en oud, waarna het Palp Festival van 3 tot 18 augustus de combinatie van muziek en gastronomie voortzet met de beroemde Rocklette en Electroclette. Het weekend van 10 en 11 augustus staat in het teken van welzijn met het Inspire Yoga Festival, terwijl fietsliefhebbers samenkomen op het Verbier E-Bike Festival van 15 tot 18 augustus.

Voor de meest avontuurlijke zielen bieden de Spartan Race op 24 en 25 augustus en de Tour des Stations van 31 augustus tot 1 september extreme sportuitdagingen in prachtige decors. Tot slot eindigt het seizoen op 21 en 22 september met Bagnes Capitale de la Raclette, een viering van lokale smaken.

Deze zomer belooft Verbier onvergetelijke momenten voor alle smaken. Kom naar de bergen voor een seizoen vol ontdekkingen en avonturen.

www.verbier.ch

Articles Liés

Gerelateerde artikels

Sports D’hiver

Rando / Escalade

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.