JULBO BLAZE SERIES - EEN SUPERCHARGED LIMITED EDITION VOOR EEN SPORTIEVE ZOMER!

Cyclo / VTT

Equipement

Lopen / Trail

Alex Mauger

FUEL YOUR BLAZE - Julbo maakt deze zomer een comeback met een dynamische en energieke capsule, waarbij de meest iconische brillen worden aangekleed in vitaminerijke kleuren. Deze limited edition, BLAZE SERIES, bevat drie exclusieve modellen uit de performance serie: FURY, DENSITY en FREQUENCY, vergezeld van bijpassende accessoires.

De levendige blauw-rode combinatie van de BLAZE SERIES roept kracht, energie en passie op en weerspiegelt Julbo's toewijding aan de sport en zijn atleten. Elk paar is zorgvuldig ontworpen om de perfecte pasvorm en ondersteuning te bieden voor de eisen van crosscountry, racefietsen, gravelavonturen, trailrunning en snelle wandeltochten.

Naast hun opvallende esthetiek zijn de BLAZE SERIES modellen voorzien van de gloednieuwe Julbo SPECTRON HD 3 technische lens. Deze categorie 3 high-definition lens, ontwikkeld in samenwerking met atleten, biedt uitzonderlijk visueel comfort en accentueert contrasten, waardoor ze beter reageren op de elementen op het veld tijdens veeleisende sportsessies.

Gedragen met durf en ambitie door leden van het Julbo team op de meest chaotische trails, eindeloze wegen en ruig terrein, belichaamt de BLAZE SERIES capsule Julbo's passie voor sport en zijn niet aflatende toewijding aan atleten die hun grenzen verleggen.

Met de modellen uit de BLAZE SERIES fleur je je uitstapjes op, herontdek je de paden en ga je ervoor met onweerstaanbare energie. FUEL YOUR BLAZE!

www.julbo.com

Articles Liés

Gerelateerde artikels

Sports D’hiver

Rando / Escalade

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.