Verwen je voeten tussen het sporten met een 3D sandaal

sidas 1Tijdens het sporten draag je best schoeisel dat je voeten goed ondersteunt. Maar ook na het sporten, of tussen verschillende activiteiten door, is het aangewezen om je voeten nog goed te verwennen.

Sidas, dat vooral bekend is voor allerlei inlegzolen en binnenschoenen voor skischoenen die op maat gemaakt worden, heeft ook een collectie sandalen. De 3D Lounge RS is een slipper-sandaal die grotendeels gemaakt is van het materiaal dat ook voor hun binnenschoenen wordt gebruikt. Het is een vrij zacht materiaal dat tegelijk wat meegeeft, maar ook goed ondersteunt. Tegelijk is de sandaal zo vormgegeven dat er hogere en lagere stukken zijn waar de voet meer of minder steun nodig heeft. De hiel zit bijvoorbeeld goed omringd, en de middenvoet krijgt extra volume. Vandaar de toevoeging ”3D” in de naam. Dit maakt de sandaal zeker ook geschikt voor mensen met moeilijkere voeten.

Hoewel een teenslipper op zich orthopedisch niet zo aan te raden is, kan je met deze 3D Lounge RS heel comfortabel wandelen, maar wij vonden hem vooral een weldaad om aan te doen na een trekking.