VERBIER voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot “World’s Best Ski Resort”

Na drie prijzen in 2018, 2019 en 2021 heeft Verbier in 2022 voor de vierde keer in vijf jaar de onderscheiding van beste Zwitserse skibestemming gewonnen bij de World Ski Awards. En voor het tweede jaar op rij is Verbier ook uitgeroepen tot de beste skibestemming ter wereld.

“Wij willen alle toeristische partners van de bestemming bedanken die Verbier internationaal doen leven en stralen en zonder wie deze prijs ons niet zou zijn toegekend. Deze overwinning is die van de hele bestemming, van alle toeristische en economische spelers in Verbier en het Val de Bagnes; het is ook die van onze dagelijkse ambassadeurs, de jaarlijkse en secundaire bewoners, de seizoenarbeiders en onze trouwe klanten,” zegt Simon Wiget, directeur van Verbier Toerisme. Laurent Vaucher, directeur van Téléverbier is het ermee eens: “We zijn erg blij dat we de titel World Best Ski Resort 2022 hebben gewonnen. De investeringen in verschillende infrastructuren belonen het werk van alle dienstverleners in de regio.”

Het W Hotel Verbier voor de 7e keer bekroond

Verbier heeft weliswaar de prijs voor de beste skibestemming ter wereld gewonnen, maar zijn partners laten zich niet uit het veld slaan. Voor het zevende achtereenvolgende jaar is het W Hotel Verbier bij de World Ski Awards uitgeroepen tot “Beste Skihotel van Zwitserland 2022” en “World’s best Ski Hotel 2022”. Pierre-Henri Bovsovers, General Manager van het W Hotel Verbier sinds de opening in 2013, is zeer dankbaar: “Het is dankzij het professionalisme en de passie van onze Talenten en het vertrouwen van onze eigenaars dat dit mogelijk is. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren, of het nu gaat om service, infrastructuur of hotelfaciliteiten, we gaan altijd vooruit en maken de tevredenheid van onze gasten tot onze prioriteit.”  Tesla Transfers won ook de World’s Best Ski Transfer Operator 2022 award, net als Leo Trippi, verkozen tot World’s Best Ski Travel Agent 2022. Verbier feliciteert hen allen van harte.

Ken je Verbier nog niet?

Gelegen op een zonnig plateau op 1.500 meter hoogte, in het hart van de Alpen, met zijn chalets met leien daken, heeft Verbier zijn alpendorpse charme behouden. Het is de toegangspoort tot het skigebied van de 4 Valleien – met bijna 80 liften en meer dan 400 km pistes voor alle niveaus aan uw voeten. Dit freerideparadijs is een must voor skiërs uit de hele wereld en de après-ski is een waar instituut dat een kosmopolitische clientèle van alle generaties verwelkomt.  Verbier biedt ook een grote verscheidenheid aan sport- en muziekevenementen. Eind november biedt het Polaris Festival een geweldige start van het seizoen voor alle liefhebbers van elektromuziek. In maart verwelkomt het beroemde Verbier Xtreme de beste freeriders ter wereld op de indrukwekkende hellingen van de Bec des Rosses.

www.verbier.ch