Van fles tot bord met Hydro Flask

Hydro Flask, het Amerikaanse merk achter dubbelwandige geïsoleerde waterflessen, heeft onlangs een nieuwe collectie serviesgoed gelanceerd met de naam “Outdoor Kitchen” om zijn assortiment outdoor- en lifestyleproducten voor buitengebruik af te ronden. Een assortiment van containers, borden, bekers, schalen en zelfs bestek voor het serveren, eten en bewaren van voedsel tijdens een picknick of bivak, kamperen of gewoon in de tuin tijdens een bbq.

De complete collectie bestaat uit een set stapelbare kommen met deksels, keukengerei (grote multifunctionele opscheplepels en een roestvrijstalen mes-, vork- en lepelhouder), borden, een snijplank met dienblad en een beker van 354 ml (12 oz), perfect voor ochtendkoffie, een koud biertje of zelfs een cocktail om van te genieten terwijl je de zon onder ziet gaan.

Met uitzondering van het bestek en de grote opscheplepels, profiteert elk item van Hydro Flask’s dubbelwandige geïsoleerde ‘TempShield’ technologie, die warm eten warm en koud eten koel houdt. De andere gebruikte technologie, ‘TouchShield’, betekent dat de verschillende kommen en schalen veilig kunnen worden gehanteerd, zelfs als de inhoud erg heet is.
Je kunt dus veilig een pastasalade in je auto op de parkeerplaats laten staan terwijl je van de zon geniet op het strand, zonder risico op vlekken of geurtjes.

De Outdoor Kitchen collectie bevat ook een aantal slimme ontwerpkenmerken, zoals de Outdoor Tumbler, die interne markeringen heeft waardoor hij als maatbeker kan worden gebruikt. De achterkant van het bord heeft een stil siliconen membraan dat het gerammel van keukengerei tijdens het eten vermindert. De kommen zijn ontworpen om te stapelen als Russische poppen. Al deze producten zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen in de vaatwasser.


Het doel van Hydro Flask is om een levensechte gastronomische ervaring mogelijk te maken. Dit geldt ook voor de kleuren van de collectie, die – in tegenstelling tot de hydratatieproducten van het merk – harmonieus samengaan met de levensstijl van de gebruikers: berken (grijs), regen (blauw) en cactus (geel). Terwijl hydratatie gekoppeld is aan de persoonlijkheid van de gebruiker, zijn de producten in het Outdoor Kitchen assortiment ontworpen om lang mee te gaan… en jarenlang vers te blijven.


www.hydroflask.com