The Hidden Path – Saison 2 : volledige reset voor Maxime Marotte

Na een jaar 2020 eindelijk zonder Olympische Spelen maar vol wendingen, is The Hidden Path, de webserie gecoproduceerd door JULBO en Maxime Marotte, erin geslaagd om op een impactvolle manier het dagelijkse leven te tonen van een atleet op hoog niveau die geconfronteerd wordt met zijn doelen, zijn obstakels, zijn successen… Terwijl de Olympische Spelen van Tokio deze zomer eindelijk moeten plaatsvinden, is The Hidden Path terug voor een tweede seizoen, nog meer “inside” en spannend, aan de zijde van de atleet JULBO, internationaal XCO piloot.  De eerste aflevering is net onthuld.

Maxime Marotte is door de Cannondale ploeg niet verlengd voor het nieuwe seizoen en hij begint – minder dan een jaar voor de Spelen – aan een nieuw avontuur bij het merk Santa Cruz.  Nogal een uitdaging.

Seizoen 2 zal zich toespitsen op alle details die het verschil kunnen maken in een voorbereiding, op de achtergronden van deze teamwissel (van een Duits team naar een Italiaans team) en de manier waarop het Olympisch project moet worden benaderd. Het zal interessant zijn om de opbouw naar een doelpunt te zien.

Seizoen 2 van The Hidden Path zal uit drie afleveringen bestaan, met als hoogtepunt de Olympische kwalificatie. Mis niets van de actie door u te abonneren op het Julbo Eyewear-kanaal op Youtube.

 

Als je het eerste seizoen gemist hebt, kan je het bekijken op https://www.youtube.com/watch?v=62h1eEhmqxY