Paradiski: een gastronomisch diner, 380 meter boven de grond

Op 12 februari 2015 om 19 uur bieden PARADISKI en chef Stéphane Froidevaux 36 tafelgenoten de unieke belevenis van een gastronomisch diner in de open hemel van PARADISKI. Meer bepaald in de kabelbaancabine van de Vanoise Express, 380 meter boven de begane grond, met de besneeuwde Alpentoppen als decor…

Chef-kok Stéphane Froidevaux (van gastronomisch restaurant Le Fantin Latour in Grenoble) stelt in zijn keuken een bijzonder menu samen, speciaal op maat voor dit uitzonderlijke diner in het teken van ‘Gerechten uit het gebergte, revisited’.

De twee cabines van de beroemde kabelbaan Vanoise Express vertrekken om 19 uur vanuit de twee eindstations, met de zesendertig gasten aan boord. Ze glijden vervolgens tot 1 kilometer verderop om halfweg te blijven hangen, perfect in het midden van de vallei van de Ponthurin, tussen de massieven van Les Arcs/Peisey-Vallandry en van La Plagne.

Het diner begint om 19.30 u. en de cabines blijven voor de hele duur van dat diner (2 uur) mooi stationair hangen op een hoogte van 1750 meter, 380 meter boven de begane grond.

Beide kabelbaancabines zullen voor de gelegenheid chique, glamoureus, elegant en feestelijk gewrapt zijn.

De deelnemers aan dit diner zijn vakantiegangers die op dat ogenblik verblijven in het skigebied PARADISKI. Lottrekking selecteert de gelukkigen. Zij weten het nu nog niet, maar op 12 februari 2015 zijn zij de genodigden voor een unieke en onuitgegeven belevenis in de hemel boven PARADISKI.

www.paradiski.com