PackSizer van Osprey – al meer dan 10.000 keer gedownload – krijgt een ISPO Award 2015

PackSizer  van Osprey is ‘s werelds eerste smartphone-applicatie die hulp biedt bij het kiezen van de perfect passende rugzak. De app kreeg dit jaar nog de “Highly Commended” titel voor Innovatie van 2014 toegewezen door het magazine The Great Outdoors, een mooie aanvulling op de ISPO 2015 Communication Award (categorie ‘Mobiele applicaties’) die de meest creatieve en innoverende projecten in de sportindustrie beloont.

De applicatie werd in maart 2014 gelanceerd en werd ondertussen al meer dan 10.000 keer gedownload. De populariteit ervan neemt niet af: nog steeds wordt de app honderden keren per maand opgehaald.

De Osprey PackSizer gebruikt de camera van je telefoon of tablet om je lichaam te meten. Op basis van deze meting kiest de app de ideale rugzak uit het volledige assortiment van Osprey.

In een video wordt stap voor stap de uitgelegd hoe de PackSizer gebruikt wordt. Eens je lichaamsmaten bepaald zijn, zie je als resultaat welke Osprey-rugzak het meest geschikt is voor jou. Je persoonlijke resultaten kunnen ook via e-mail worden toegestuurd.

De app is beschikbaar bij de App Store of op Google Play.

www.ospreyeurope.com