Osprey Shuttle 130 L – Dé perfecte wintersporttas voor op het vliegtuig

Al jarenlang neem ik mIMG_6455ijn skimateriaal mee aan boord van het vliegtuig en ik kan je vertellen: het is een hele klus! Een grote tas herbergde steevast mijn kledij en uitrusting, waaronder een helm en handschoenen. Daarbovenop had ik nóg een tas die mijn skischoenen, mijn rugzak en uiteraard mijn skilatten bevatte. Kortom, echt niet praktisch!IMG_6456

Toen Osprey me voorstelde hun nieuwe tas op wieltjes – de‘Shuttle 130L’- uit te testen, droomde ik al van een tas waar meer dan enkel mijn skischoenen zouden inpassen. Ik heb dus niet lang getwijfeld en probeerde hem meteen uit.

Het resultaat: het is perfect mogelijk! Deze tas is zeer ruim en enorm praktisch. Dankzij de aparte compartimenten voor kledij en schoenen kan je echt alles in één tas meenemen. De wieltjes en het handvat zijn zeer efficiënt en zorgen voor een vlot transport in de luchthaven. Bovendien wordt door de verschillende riemsluitingen zowel de inhoud van de zak gewaarborgd, alsook de omvang van de bagage beperkt. Allerlaatst, maar IMG_6457IMG_6460zeker niet onbelangrijk voor wanneer men per vliegtuig reist, is de tas voorzien van een handig afsluitbare rits.

Kortom, een 10/10 voor de zak van Osprey! Hij biedt een record aan ruimte, is dankzij zijn licht gewicht perfect handelbaar en door het gebruik van Ballistisch nylon bovendien erg stevig.

Dan rest me enkel nog de volgende vraag voor het Californische merk: wanneer stellen jullie een skihoes voor in de stijl van de Noorse Douchebags?

 

http://www.ospreyeurope.com/nl_en/view-by-series/travel/shuttle-series/shuttle-130