Osprey – koning van de orde

Je hebt eindelijk je keuze gemaakt in het indrukwekkende gamma van tassen en rugzakken van het Californische Osprey? Gefeliciteerd! Het is niet altijd makkelijk om een tas te kiezen die exact beantwoordt aan waar je naar op zoek bent.
De keuze is gemaakt? Dan rest er je alleen nog om op een slimme manier je spullen te pakken zodat alles mooi droog en op orde blijft, zelfs terwijl je beweegt. Osprey heeft aan elk detail gedacht die je tegelijkertijd heel wat plaats laten winnen. Het merk stelt een aantal accessoires voor om je koffer of rugzak op orde te houden en slim in te delen.

UL_Packing_Cube_Set_F17_Electric_Lime_web

Packing Cubes zorgen ervoor dat al je spullen op hun plaats blijven. Je kleding en andere spullen gaan niet in je tas schuiven en jij behoudt het overzicht. Hemden, t-shirts,…je kan er alles in kwijt.

UL_Garment_Folder_F17_Side_Shadow_Grey_web

De Garment Folder is er voor de urban adventurer. Je kan er zonder probleem en zonder kreuken tot wel zeven overhemden in opbergen.

UL_Washbag_Zip_Open_Poppy_Orange_web

De Travel Wash Bags zijn kleine zakjes waarmee je je toiletspullen en wasgerief gescheiden houdt van de rest van je bagage.

Stealth_Waist_Wallet_Front_Desert_Tan_web

Berg je ID-kaart, paspoort, vliegtuigtickets of geld op in de Stealth heupportefeuille. Onder een t-shirt of jas is deze heupportefeuille nauwelijks zichtbaar.

Fijne reis!

 

www.ospreyeurope.com