ODLO EVOLUTION BLACKCOMB – MODERN, NAADLOOS EN FUNCTIONEEL ONDERGOED

EVOLUTION BLACKCOMB WARM verrast dit seizoen met een nieuw, stijlvol design en overtuigt door zijn uitstekende functionaliteit. Het ondergoed met moderne camouflage- en geraffineerde all-over dierenjacquard print laat fashioninvloeden en sportswear naaUW_Oth_1516_180001_170921_A4[1]dloos in elkaar overvloeien. Door de integratie van eigen Greentectechnologie werd 38 % gerecycled polyester gebruikt.

Hiermee levert Odlo een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van het bedrijf. Naadloos geïntegreerde functionele zones zorgen dankzij de geribbelde structuur voor extra warmte rond de nieren en de knieën. De eveneens naadloos gebreide meshstructuur op de rug, onder de oksels, de binnenzijde van de ellenbogen, de knie en het zitvlak zorgt voor een optimale ventilatie.

De nieuwe tailleband van de EVOLUTION-lijn werd speciaal voor het skiën ontworpen. De taille van de broek zit vooraan lager en is achteraan hoger gesneden. Dit oogt jonger en garandeert een perfecte pasvorm… Het shirt is verkrijgbaar in een crew neck-uitvoering en als shirt met Facemask waardoor de huid op koude dagen wordt beschermd.
Dames kunnen kiezen uit lila-, roze- en bordeaux-melange. Heren hebben de keuze uit blauw-, oranje- en khakimelange.

www.odlo.com