LIVE MORE – EEN OMNISBARE CAMPAGNE TER VOORBEREIDING OP HET SKISEIZOEN

Met een nieuwe brandcampagne herinnert Peak Performance ons eraan dat tijd ons kostbaarste goed is. De meeste mensen spenderen een groot deel van hun vrije tijd aan lauwe, weinig bevredigende ervaringen, alsof ze nog oneindig veel tijd hebben voor wat ze écht zouden willen. Peak Performance past voor dit tijdverlies en roept de mensen op om te gáán voor hun dromen: om meer te leven.
De brandcampagne LIVE MORE wordt gelanceerd met een filmpje van 1 minuut  en promoot geen specifiek artikel of specifieke categorie: het is existentieel. “Wij hopen dat de mensen door Live More even stilstaan en nadenken, al is het maar een seconde, over de manier waarop ze hun vrije tijd spenderen. Daarna helpen we hen te handelen. Een actieve lifestyle is essentieel voor ons welzijn.”, stelt Jeanette Francke, Creative and Marketing Director bij Peak Performance.

Ervaar het skiën nog intensiver deze winter

Peak Performance wil het leven makkelijker maken voor skiliefhebbers met een nieuwe reisgids met:

* 40 skibestemmingen
* work-out programma’s voor het voorseizoen
* technische handleidingen om beter te skiën

Deze programma’s werden ontwikkeld in samenwerking met enkele van ’s werelds beste skiërs en andere specialisten die in wintersportresorts als Chamonix, Hokkaido en Whistler wonen. Peak Performance wil zo mensen aanmoedigen om deze winter nog intensiever te gaan skiën. Reisgidsen, trainingsprogramma’s en andere tutorials zijn beschikbaar op https://peakperformance.com/livemore.