Julbo presenteert “The Hidden Path”, de “inside” web-serie over Frans mountainbikekampioen Maxime Marotte

Na de presentatie van de nieuwe MTB brilmodellen, Rush en Fury, lanceert Julbo een nieuwe webserie die een “inside”-kijk biedt op de trainingen van Maxime Marotte, haar topatleet in deze discipline. Als voorbereiding op een veelbelovend internationaal seizoen, dompelt de nummer 7 van de wereld de fans en websurfers onder in de realiteit van zijn levensstijl, tussen vastberadenheid, zelfopoffering, rijplezier en bovenal authenticiteit.

Een scharnierjaar, een spannende context
Enkele weken voor de start van het internationale mountainbike-seizoen begin juni, zit Maxime Marotte al dicht bij zijn beste niveau.  Hij bereidt zich nu al maanden voor en werkt een reeks trainingen af, waarbij hij zich afwisselend concentreert op uithoudingsvermogen, rijden, intensiteit of mentale voorbereiding.  Tijdens de eerste races aan het begin van het seizoen werd het goede voorgevoel bevestigd: de mountainbiker uit de Elzasser is klaar voor de zomer.
Aangezien ook zijn voorbereidingen vooral gericht waren op de Olympische deadline, zal hij zich, net als iedereen, moeten aanpassen aan een nieuwe kalender en een nieuwe thuistraining.  Ook nu de Olympische Spelen een jaar worden uitgesteld, zal hij een essentiële horde moeten nemen, het behalen van zijn kwalificatie voor Tokio. Frankrijk is een van de sterkste mountainbike-landen ter wereld, met vijf topsporters die in aanmerking komen voor kwalificatie, voor slechts twee beschikbare plaatsen…  Om deel uit te maken van het Franse team zijn de criteria eenvoudig: je moet een top 3 hebben behaald op een wereldbeker of een wereldkampioenschap.
Dat is wat er op het spel staat voor Maxime Marotte’s seizoen.  Dit spannende scenario vormt meteen de achtergrond van de nieuwe Julbo webserie met als titel “The hidden path”.  Gedurende vier afleveringen kunnen sportliefhebbers van dit menselijke avontuur, vol kracht en emoties, genieten.
De releasedata van de drie volgende afleveringen:

Aflevering 2 “Step into the ring again”: 23 april
Aflevering 3 “Together you go further”: 20 mei
Aflevering 4 “A decisive race”: 11 juni