JULBO MEER DAN OOIT IN BIKEMODUS

Dit jaar werd het Speedgamma van JULBO uitgebreid met drie nieuwe brillen zodat sportievelingen het model kunnen vinden dat het best past bij hun techniek, prestaties en uithoudingsvermogen. De brillen uit het Speedgamma garanderen een helder, beschermd en nauwkeurig zicht, en ze zijn geschikt voor de meest intense, langste of snelste inspanningen.

RUSH
Voor de RUSH tellen in de eerste plaats de prestaties! Hij is het beste antwoord van JULBO op de eisen van de wielersport en alle sporten die uithoudingsvermogen en snelheid combineren. De perfect geventileerde lenzen werden ontworpen met het oog op een maximaal lateraal en verticaal gezichtsveld, wat in elke houding een onbelemmerd uitzicht waarborgt. De Flex3-brilpoot past zich perfect aan, voor totale ondersteuning en comfort, terwijl de compatibiliteit met alle helmen gewaarborgd blijft. De RUSH is verkrijgbaar met REACTIV fotochrome lenzen en is het perfecte wapen om je ogen te beschermen tijdens je meest intense rushes. Adviesprijs: vanaf 110€.

FURY
Gedreven en radicale stijl. Cilindrisch scherm met breed gezichtsveld. Perfecte ventilatie. Inderdaad, de FURY is optimaal ontworpen voor snelheid!
Dit lichtgewicht werd ontwikkeld om onder elke helm te passen. De kwaliteit blijft in alle omstandigheden hoog. De strakke lijnen passen bij de zuiverste codes van de moderne wielersport en benadrukken zijn technische karakter en zijn prestaties. Verkrijgbaar met Spectron polycarbonaatlenzen voor een helder zicht en perfecte bescherming.  Adviesprijs: vanaf 90€.

QUICKSHIFT MTB
JULBO zet de markt van de MTB-maskers op zijn kop met de lancering van het eerste Enduro-masker dat is uitgerust met het SwitchAir-systeem: twee verwijderbare componenten waarmee je de ventilatie en ergonomie van het masker aanpast. Verwijder ze om te rijden met een 100% geventileerd masker en minimaal aangezichtscontact, ideaal bij het klimmen. Breng ze weer aan, in amper enkele seconden, voor volledige bescherming in de meest uitdagende afdalingen. Dankzij het dubbele Frameless scherm met breed gezichtsveld en een perfecte pasvorm voor alle helmtypes is onze QUICKSHIFT MTB de nieuwe maatstaf voor MTB-maskers, om zonder beperkingen bergop en bergaf te razen, ongeacht de omstandigheden. Adviesprijs: vanaf 95€.

www.julbo.com