Julbo Glory series – Van obscuriteit naar glorie op de Olympische Spelen in Peking

Voor de Olympische Winterspelen van Beijing lanceert Julbo een limited edition brillen, goggles en helmen in de kleuren van de atleten van het merk.

De “from shadow to glory” limited edition serie brengt de reis van de Olympische atleet van schaduw naar glorie samen met de vision technologieën die hem of haar in staat stellen van duisternis naar licht te gaan. Het asymmetrische zwart-witte kleurenschema.
Het asymmetrische zwart-witte kleurenschema onderstreept op dynamische wijze het overgangsthema van de serie van donker naar licht en zorgt voor een eenvoudige en sterke visuele signatuur. Reactiv fotochromische brillenglazen zijn de eerste keuze voor sporters en garanderen zichtprestaties onder alle omstandigheden en op elk moment van de dag. De capsulecollectie omvat drie brillen, een masker, een helm en een vizier.  Ze zijn gebaseerd op de bestsellers van het merk uit de Jura en zorgen ervoor dat de atleten van Julbo met de beste bescherming naar Beijing gaan.

112 atleten van 15 verschillende nationaliteiten in acht disciplines zullen de kleuren van Julbo dragen tijdens de Olympische Spelen van Peking in 2022: biatlon, langlaufen, skicross, skispringen, Nordic combined, snowboardcross, freestyle en alpinesnowboarden.

Vijf van de iconische producten van het merk hebben een specifieke set gekregen:

  • Fury bril
  • Rush bril
  • Ultimate bril
  • Cyrius goggles
  • Hal helm

www.julbo.com