Julbo gaat de (World) Tour op met Groupama FDJ

Sinds het begin van het seizoen zijn de renners van het professionele wielerteam Groupama-FDJ uitgerust met helmen en brillen van het merk Julbo uit de Jura! Het merk bevestigt hiermee dat het aanwezig wil zijn in de wielerwereld door de renners van een van de beste teams ter wereld uit te rusten. De ploeg, die uitkomt in de WorldTour, neemt deel aan de grootste wedstrijden op de kalender met de Tour de France als hoogtepunt van het seizoen. Dit partnerschap moet van Julbo een vaste waarde maken in het internationale wielerpeloton.
Het DNA van Julbo en dat van de professionele wielerploeg Groupama-FDJ hebben veel punten gemeen, waaronder een echte passie voor prestaties, die bij Julbo tot uiting komt in het noeste werk van de afdeling onderzoek en ontwikkeling om voortdurend innovatieve producten aan te bieden, zoals het gloednieuwe Reactiv 0-4 scherm dat deze winter op de skimaskers verscheen.

NIEUWE AMBITIE VOOR JULBO
Partner worden van de professionele wielerploeg Groupama-FDJ is een logische volgende stap voor het merk, dat al een zekere legitimiteit geniet in de wielersport. Julbo rust David Gaudu al uit sinds 2021. De klimmer van de ploeg, die onlangs 4e werd in de Tour de France van 2022, profiteert ook van het RX-programma, waardoor hij kan rijden met een zonnebril die is aangepast aan zijn gezichtsvermogen. Dit is een kleine revolutie voor een renner die tot nu toe te maken had met ongeschikte producten: “Het is een comfort voor het hoofd, het zicht en de centrale periferie van het bovenlichaam. Elk percentage vermoeidheid dat je bespaart, is een percentage meer dat je op de fiets zet. En elk detail telt.” Naast David Gaudu zijn dit jaar ook Lenny Martinez en Bruno Armirail toegetreden tot de Julbo-familie. Ook zij zullen de brillen van het merk dragen, terwijl alle renners zijn uitgerust met de twee helmen die in de Jura zijn ontwikkeld.

EEN COMPLEET ASSORTIMENT
Naast de bestaande brillen – Edge, Density, Ultimate en Fury – die voor de gelegenheid in een nieuw jasje worden gestoken, heeft Julbo zijn eerste twee helmen voor het wegwielrennen ontwikkeld: Fast Lane en Sprint.

Meer informatie over de samenwerking en het nieuwe assortiment is beschikbaar op www.julbo.com.