Geluid van hoog niveau uit draadloze oortjes

Plantronics go 3Als je tijdens het sporten optimaal van muziek wilt genieten, dan zijn goede oortjes een must. Gewone oortjes zijn wel compact en daarom handig in gebruik, maar de meeste bieden toch geen optimale geluidskwaliteit. De BackBeat Go3 van Plantronics brengt daar verandering in.

In vergelijking met sommige andere Bluetooth oortjes vallen die van de Go3 misschien ietwat groot uit, maar Plantronics heeft er dan ook de nodige hardware in gestopt om een uitstekende geluidskwaliteit te kunnen bieden. In de praktijk krijg je een erg goede dynamiek en rijke klankkleur. Zeker voor pop en aanverwanten is de Go3 erg geschikt.

Dankzij drie meegeleverde dopjes zitten de oortjes bij de meeste mensen zeker goed. Ze kunnen een beetje regen of vocht aan. Hoewel ze niet expliciet voor het sporten bedoeld zijn, kan je ze daarvoor dus ook wel gebruiken. Wil je echt ook in volle regen of bij hevig zweten goede oortjes gebruiken, dan is de eerder geteste Backbeat FIT wel een betere keuze. Deze zitten echt ook rond je oorschelpen vast, en blijven dus bij hevige of bruuske bewegingen iets beter zitten.

De BackBeat Go3 zijn niet alleen bedoeld om mee naar muziek te luisteren, maar je kan er ook gesprekken mee voeren. De geluidskwaliteit voor gesprekken is uitstekend, en bediening met de knopjes aan het koordje tussen de twee oortjes verloopt heel intuïtief.

backbeat-go-3-bby-granite-grey-in-caseDe Go 3 komt in een gewone versie waarvan de batterij het tot een goede zes uur uithoudt. Ben je langer onderweg, dan is het interessant om de versie met etui aan te kopen. Hier zit nog een batterij in verwerkt, zodat je de oortjes onderweg ook kan opladen.