Feestelijk lenteskiën in Arc1950

(c) Andy Parant (5)Met meer dan 8m sneeuw die het voorbije seizoen neerdwarrelde en 9m in het skigebied van Paradiski kent Arc1950 le Village een uitzonderlijk winterseizoen. En…het seizoen is nog niet voorbij. Het skiresort ontvangt de fans van lenteski nog tot 28 april.

Arc 1950 – het meest recente van de vier dorpjes die samen het skistation Les Arcs vormen, en de perfecte locatie voor een familiaal verblijf in de bergen – biedt voor iedereen een unieke ervaring. Het uitzonderlijke karakter van het luxueuze skistation biedt een aantal exclusieve voordelen:
– Het volledige dorp is uitgeroepen tot voetgangerszone en de pistes zijn te voet bereikbaar
 – Vijfsterren residenties met hotelfaciliteiten stellen een high-end verblijf met groot comfort en veel ruimte voor, inclusief zwembad, spa & wellness, etc… 
 – 40 boetieks, bars en restaurants, en ook 1000m2 Deep Nature Spa
– Een dagelijks programma met animaties en een groot aanbod aan exclusieve activiteiten.

Het skistation heeft bovendien een heleboel animaties voorzien voor het einde van het seizoen :

Printemps et concerts(c)Prestige photos– Van 7 tot 14 april: dagelijks wordt de dag ’s avonds afgesloten met concerten en shows in het centrum van het dorp.
– Van 14 tot 21 april: solden in alle boetieks van het dorp. Je kan er een heleboel koopjes doen!
– Van 21 tot 28 april: tijdens de laatste week van het seizoen volgen de barbeques en de concerten elkaar op op de zonovergoten terrasjes overal in het dorp.

Skiën in de lente is een synoniem voor koopjes.  Pierre & Vacances Premium Arc 1950 geeft een korting van 20% op alle vakanties tussen 7 en 28 april.

Zin om te gaan skiën en van deze uitzonderlijke aanbiedingen gebruik te maken? Surf naar www.arc1950.com