Dubbele verjaardag en Airshow bij Arc 1950 Le Village  

Les Arcs bestaat 50 jaar terwijl Pierre & Vacances Premium zijn 10-jarige aanwezigheid viert in Arc 1950
Les Arcs en zijn 4 stations, waar Arc 1950 Le Village deel van uit maakt, werden ontwikkeld door gepassioneerde visionairs. De creatie van Les Arcs was een écht avontuur en betekende het begin voor één van de mooiste skigebieden ter wereld. Arc 1950 Le Village, gecreëerd door het Canadese Intrawest, is tot op vandaag het laatste skistation dat werd gebouwd in 
de Haute Tarentaise. Met de komst van de groep Pierre & Vacances Premium in 2009, verantwoordelijk voor de verhuur van vakantieverblijven in Le Village, was het mogelijk om op zowel Frans als internationaal vlak de kwaliteit van de dienstverlening en de bezettingsgraad te optimaliseren. Gedurende de hele winter werkt Le Village samen met Les Arcs voor de organisatie van de feestelijkheden en van 16 tot 23 maart 2019, tijdens het Concert Pop Rock XXL, viert het station bovendien de 10-jarige aanwezigheid van zijn partner Pierre & Vacances Premium.

Europese cinema en een sterrenpiste in het hart van Le Village…
Waar jaarlijks het Festival de Cinéma Européen van les Arcs wordt georganiseerd. Voor de 10eeditie van dit event, draagt Le Village de skipiste op aan de diverse celebrities en opent een permanente fotogalerij met foto’s van de sterren van het witte doek die de wintersportbestemming het voorbije decennia hebben bezocht. De foto’s zullen te bewonderen zijn in alle woningen van Le Village.

#1950AIRSHOW
Dit is hét Made in Arc 1950 evenement van de winter! De vereniging 
Les Barrebus organiseert samen met de ski- en snowboardmonitoren een eigen show. Samen brengen ze het beste van zichzelf op de marktplaats van Le Village en dit op 23 februari en 2 maart. Op het programma staan een big air met adembenemende jumps en een initiatie op rails en boxen die jong en oud zullen verbazen !

Arc 1950 Le Village is bereikbaar met de wagen (940km vanuit Brussel), per trein (Thalys Neige vanuit Brussel tot aan de halte Bourg-Saint-Maurice) en per vliegtuig vanuit de luchthavens van Lyon en Genève.

Surf voor meer informatie naar www.arc1950.com