Blik de Belgische natuur in met je GoPro en win € 10.000

goproNAVanaf 1 juni gaat de GoPro Nature Award op zoek naar het filmpje dat de schoonheid van de Belgische en Luxemburgse natuur het beste weet te vatten. Onder andere acteur Koen De Bouw zal de inzendingen mee beoordelen, beslissen wie de komende maanden de beste GoPro-video maakt en wie de cheque van € 10.000 wint.

De GoPro Nature Award zoekt deze zomer korte filmpjes met de Belgische of Luxemburgse natuur in de hoofdrol. De video’s van maximum twee minuten moeten de kijkers inspireren om bewuster om te springen met de wereld die ons omringt.

Vanaf 1 juni t.e.m. 30 september 2014 kunnen Belgische en Luxemburgse GoPro-eigenaars hun realisatie insturen om deel te nemen aan de GoPro Nature Award. Vanaf 1 juli zal een professionele jury onder leiding van acteur Koen De Bouw en regisseur Philippe Soreil elke week een inzending op de shortlist plaatsen. Begin oktober kiest de jury uit deze shortlist van weekwinnaars de uiteindelijke finalist van de GoPro Nature Award. Naast een première op het Festival van de Natuurfilm in Namen krijgt de eindwinnaar ook € 10.000 cadeau.

www.gopronatureaward.be