Actiecamera-accessoires netjes opgeborgen met de Case Logic Kontrast tas

case_logic_kac101_kontrast_action_cam_case_clkac1015Een wat ons betreft grootste nadelen aan GoPro en gelijkaardige actiecamera’s is dat je al snel een hele batterij accessoires, vijsjes, houders en dergelijke bij verzamelt. Om die allemaal bij elkaar te houden moet je heel veel orde hebben. Vaak belanden ze allemaal samen in een doos of tas, en dan is het geweldig leuk om onderweg net dat ene onderdeel te zoeken dat je snel-snel nodig hebt.

Case Logic wil met de Kontrast Action Camera Case hier een hulp bieden. De uit de kluiten gewassen tas heeft standaard vijf compartimenten. In de vier kleinere kan je tot twee GoPro camera’s met enkele accessoires of extra behuizingen kwijt. In het grootste compartiment zit nog een apart hoesje met een bovenkant uit gaas. Dit is het meest geschikt om de kleinere spullen in op te bergen. Dankzij het gaas zie je ook meteen wat er in zit.

kac101_black_main_sized_544x500De tussenstukken hangen met velcro aan elkaar en de tas zelf vast. Je kan ze dus van plaats wisselen om de compartimenten groter of kleiner te maken. Een pretje is dat niet, want de velcro heeft de neiging om veel te snel te plakken, dus het is wat knoeien om de tussenschotten netjes van plaats te wisselen. Wel handig is dat ze uit fel groen zijn gemaakt, dat contrasteert met het zwart en donkergrijs van de rest van de tas.

binnenkant Case logicIn de bovenklep van de tas zitten langs de binnenkant één groot vak met rits en drie kleinere vakjes. Hier kan je uiteraard ook nog wat kleinere spullen in kwijt, zoals geheugenkaarten, extra batterijen en dergelijke.

Hoewel we geen enorme hoeveelheid accessoires hebben voor onze GoPro, geraakten we er toch niet alles in kwijt. Voor het borstharnas of een hoofdband was er bijvoorbeeld geen plaats. Ook een monopod of zelfs de kleine tripod van GoPro geraken er niet in.

case_logic_kac101_kontrast_action_cam_case_clkac1013De buitenkant is van waterafstotend materiaal gemaakt. Echt waterdicht zou wel beter geweest zijn. De onderkant is uit stevig plastic, zodat je spullen langs deze kant wel goed beschermd zijn. Dankzij een handvat kan je de tas makkelijk dragen. Met het handvat of twee kleinere litsen kan je de tas ook aan een grotere tas of rugzak vastmaken.

Om orde in de chaos te brengen is deze Kontrast Action Camera Case van Case Logic zeker handig. De beschikbare ruimte blijft een compromis: de tas blijft zeer licht en compact zodat ze makkelijk weg te steken of te dragen is, maar als je echt veel GoPro accessoires hebt, zal je er toch niet alles in kwijt kunnen. Gezien de niet al te dure prijs van 34,99 euro is dit echter wel een aan te raden aankoop om je wel dure GoPro spullen te beschermen.

Kijk hier voor een promofilmpje van Case Logic zelf: