Mexico is de bestemming voor de nieuwe lente-zomer 23-collectie van Hydroflask, die drie nieuwe kleuren toevoegt aan het al uitgebreide assortiment: MESA, DEW en LUPINE. Deze zijn vanaf begin maart verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder de populairste drinkflessen, koffie-/theeflessen, mokken en bekers. 

Het Amerikaanse merk herlanceert ook zijn assortiment ‘outdoor kitchen’, dat is ontwikkeld om je overal te vergezellen. Van uw tuin tot de camping, het zal een perfecte bondgenoot zijn voor al uw buitenmaaltijden…. kommen in verschillende maten (met hun deksels waardoor ze van dezelfde isothermische eigenschappen kunnen profiteren als de waterflessen), borden, bestek, snijplank of zelfs bekers, alles is ontworpen voor de bbq of de picknick.  Verkrijgbaar in twee kleuren: lichtgrijs of geel.  

Om dit alles mee te nemen naar het strand of naar het platteland hadden we een esthetisch geslaagde isothermische woordbar nodig.  Het is verre van een rugzak, maar hij zal zeker in de smaak vallen bij vrouwen en gemakkelijk zijn plaats vinden in de stad.

Hydroflask.com